Καριέρα

Καριέρα

Η Select Software συνεχίζοντας με επιτυχία την ανοδική πορεία της στην ανάπτυξη και στην παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων ERP και ποιοτικών υπηρεσιών προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες καριέρας. Δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους που μοιράζονται το ίδιο όραμα για διαρκή ανάπτυξη σύγχρονων και καινοτόμων λύσεων λογισμικού να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία και τη καλύτερη δυνατή επαγγελματική σταδιοδρομία, δημιουργώντας σχέσεις μακροχρόνιας συνεργασίας.

Στόχος μας είναι η διαρκής ενδυνάμωση της ομάδας μας με νέους ανθρώπους και ιδέες, αλλά και με στελέχη που επιθυμούν να αξιοποιήσουν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, διαθέτοντας όρεξη για δουλειά, δημιουργικότητα, προσαρμοστικότητα, ευελιξία, δυναμισμό και αποφασιστικότητα.

Στη Select Software επενδύουμε σταθερά στη διαμόρφωση ενός εξαιρετικού περιβάλλοντος εργασίας, που ενθαρρύνει την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και επιτυχία, δημιουργώντας ένα κλίμα συνεργασίας, ομαδικότητας και αφοσίωσης που επιτρέπει να αναδειχθούν οι ικανότητες και τα ταλέντα των εργαζομένων. Παρέχουμε ευκαιρίες για διαρκή εκπαίδευση και επιμόρφωση δουλεύοντας δίπλα σε έμπειρους επαγγελματίες, μαθαίνοντας από τους καλύτερους και χαράζουμε μαζί το μέλλον της εταιρείας μας.

Εάν επιθυμείτε να γίνετε μέλος και να ενταχθείτε δυναμικά στην ομάδα της Select Software, μπορείτε να αποστείλετε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@selectsoftware.gr. Η Select Software θα κρατήσει τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσει μαζί σας μόλις υπάρξει διαθέσιμη θέση εργασίας που να ανταποκρίνεται στο προφίλ σας. Για όλα τα βιογραφικά σημειώματα τηρείται απόλυτη εχεμύθεια.