Web & Mobile Applications

Web & Mobile Applications

Συνδεθείτε και τρέξτε την επιχείρηση σας από όπου και αν βρίσκεστε. Εξασφαλίστε άμεση και ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα σας τη στιγμή που τα χρειάζεστε με τη χρήση φορητής συσκευής. Ενισχύστε την ευελιξία της επιχείρησης σας με τις εφαρμογές Web & Mobile Applications, σε πλήρη ολοκλήρωση με την κεντρική μηχανογράφηση.

Επιλέξτε πρωτοποριακές λύσεις που προσαρμόζονται και ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις και στις ανάγκες κάθε χρήστη. Αυξήστε την παραγωγικότητα και την απόδοση των ανθρώπων σας. Δώστε τους όλα όσα χρειάζονται και βοηθήστε τους να λάβουν άμεσα τις σωστές αποφάσεις. Επωφεληθείτε από τις σύγχρονες λύσεις της Select Software και αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την επιχείρηση σας.

Front Image

Sales Order Purchase

Front Image

Reporting

Front Image

Financials

Διασύνδεση με back office εφαρμογές

  • On-line διασύνδεση και συγχρονισμός των δεδομένων με τα συμβατά συστήματα της Select Software.

  • Διασύνδεση (μέσω import/export) με εφαρμογές ERP τρίτων κατασκευαστών.

Πλεονεκτήματα

Web & Mobile Applications

Η πληροφορία εν κινήσει. Δώστε στους ανθρώπους σας πρόσβαση σε απαραίτητα δεδομένα και στοιχεία σε πραγματικό χρόνο, ακόμα και αν είναι εκτός γραφείου.

Web & Mobile Applications

Περιορίστε το κόστος της επιχείρησης σας. Μειώστε το χρόνο εκτέλεσης καθημερινών εργασιών και απλοποιήστε εργασίες ρουτίνας.

Web & Mobile Applications

Συνδεθείτε με ασφάλεια. Επεξεργαστείτε και διαχειριστείτε επιχειρησιακά δεδομένα και πληροφορίες με αξιοπιστία.

Web & Mobile Applications

Δώστε εικόνα στα δεδομένα σας. Αξιοποιήστε τις εταιρικές πληροφορίες σας απεικονίζοντας τες σε αναφορές, χάρτες και γραφήματα. Πάρτε άμεσα τη σωστή απόφαση.

Web & Mobile Applications

Βρεθείτε δίπλα στους πελάτες σας. Ανταποκριθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά στις ανάγκες τους οποιαδήποτε στιγμή. Αναβαθμίστε τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης που προσφέρετε.

Web & Mobile Applications

Συμβαδίστε με τις εξελίξεις της τεχνολογίας. Δώστε στην επιχείρηση σας ευελιξία προσφέροντας τα μέσα που χρειάζεται.