ΠΟΝ & Select ενώνουν δυνάμεις - νέο κεφάλαιο στον ναυτικό εφοδιασμό

ΠΟΝ & Select ενώνουν δυνάμεις – νέο κεφάλαιο στον ναυτικό εφοδιασμό

Μία νέα εποχή ξεκινά στον τομέα της διαχείρισης ναυτικού εφοδιασμού, καθώς είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με τον Προμηθευτικό Οργανισμό Ναυτικού (ΠΟΝ). Η συνεργασία μεταξύ ΠΟΝ και Select Software είναι κάτι περισσότερο από μία απλή σύμπραξη δυνάμεων. Πρόκειται για ένα ταξίδι προς ένα φωτεινότερο, πιο αποτελεσματικό και ασφαλές μέλλον για τη διαχείριση του ναυτικού εφοδιασμού. Αξιοποιώντας την τεχνολογία και την καινοτομία, ο ΠΟΝ πλέει προς έναν ορίζοντα όπου οι ήρωες του Πολεμικού Ναυτικού λαμβάνουν τους πόρους που χρειάζονται με απόλυτη ακρίβεια.

Ποιος είναι όμως ο ΠΟΝ;

Η αποστολή και ταυτόχρονα η δέσμευση του ΠΟΝ δεν είναι άλλη από την επωφελή προμήθεια τροφίμων, ειδών ατομικής και οικιακής χρήσης και στρατιωτικών στολών για την ικανοποίηση των ποικίλων αναγκών των Πολεμικών Πλοίων και Ναυτικών Υπηρεσιών του Πολεμικού Ναυτικού, όσο και του Στρατιωτικού και Πολιτικού Προσωπικού του αλλά και λοιπών δικαιούχων.

Ταξίδι προς τον εκσυγχρονισμό

Η φιλοδοξία του ΠΟΝ να φέρει την επανάσταση στη διαχείριση του ναυτικού εφοδιασμού κατέστησε πρόσφορο το έδαφος για τη συνεργασία του με τη Select Software. Με γνώμονα την ενίσχυση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας και την προώθηση της καινοτομίας, ο ΠΟΝ επέλεξε την εταιρεία μας ως στρατηγικό του συνεργάτη για την παροχή ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων.

Προσαρμοσμένες λύσεις λογισμικού

Ωστόσο, αυτή η συνεργασία δεν αφορά μόνο στη δημιουργία λύσεων λογισμικού, αλλά στοχεύει στην απελευθέρωση του πλήρους δυναμικού της καινοτομίας στον κλάδο της ναυτιλίας. Με χαρά και τιμή αναλάβαμε την πρόκληση της δημιουργίας ειδικών εφαρμογών απόλυτα προσαρμοσμένων στις μοναδικές απαιτήσεις του ΠΟΝ. Το αποτέλεσμα; Μια σειρά λύσεων που έχουν σχεδιαστεί για τον εξορθολογισμό και την επιτάχυνση των διαδικασιών προμηθειών, βάζοντας πλώρη προς νέους ορίζοντες αποτελεσματικότητας.

Παρακάτω είναι μερικές από τις εφαρμογές που δημιουργήσαμε αποκλειστικά για τον ΠΟΝ:

  • Ξεχωριστό κύκλωμα Διατακτικών για αγορά ειδών σε προκαθορισμένες δόσεις, το οποίο καλύπτει τα πάντα, από την έκδοση έως τη λήψη των δόσεων και τις αυτόματες λογιστικές εγγραφές.
  • Κύκλωμα Εκκαθαρίσεων για τους προμηθευτές των καταστημάτων Shops in Shop και προμηθευτών που λειτουργούν με το καθεστώς παρακαταθήκης.
  • Κύκλωμα παρακολούθησης και διαχείρισης της Προπληρωμένης Πίστωσης που δίδεται σε ένστολους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς για συγκεκριμένα είδη ή κατηγορίες ειδών.
  • Κύκλωμα παρακολούθησης Συμβάσεων Αγορών συγκεκριμένων ποσοτήτων ή/και αξιών σε προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.
  • Μηχανογραφική παρακολούθηση Προσφορών -Τιμών Φυλλαδίου
  • Μηχανογραφημένα εντάλματα πληρωμής που περιλαμβάνουν προετοιμασία ενταλμάτων πληρωμής, αυτόματη δημιουργία ενταλμάτων πληρωμών και αυτόματο υπολογισμός φόρου παρακράτησης.

Στη συνεχώς εξελισσόμενη πραγματικότητα του σήμερα, οι πρωτοποριακές λύσεις λογισμικού αναδιαμορφώνουν βιομηχανίες και οργανισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τους τεχνολογικούς κολοσσούς έως τους κρατικούς φορείς, η χρήση της τεχνολογίας έχει γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος της καινοτομίας και της αποτελεσματικότητας.

Καθώς ξεκινάμε αυτό το μετασχηματιστικό ταξίδι με τον ΠΟΝ, προσβλέπουμε στην ευκαιρία να συνεργαστούμε μαζί σας για να επιτύχουμε παρόμοια εξέλιξη για την επιχείρησή σας!