ISO 9001: Πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας

Η επίτευξη της Πιστοποίησης του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το ISO 9001 σηματοδοτεί ένα σημαντικό γεγονός για την εταιρεία μας. Η πιστοποίηση αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας να παρέχουμε με συνέπεια προϊόντα και υπηρεσίες που όχι μόνο ανταποκρίνονται αλλά υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών. 

Η πιστοποίηση της Select Software με το ISO 9001 έχει τεράστια οφέλη για τα προϊόντα μας, τους πελάτες και συνεργάτες μας, καθώς επίσης για τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Αυτή η πιστοποίηση χρησιμεύει ως ένα ισχυρό πλαίσιο συστήματος διαχείρισης ποιότητας, καθοδηγώντας τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης λογισμικού. 

Οφέλη ISO 9001 για τους Πελάτες & Συνεργάτες μας

Μία από τις βασικές αρχές διαχείρισης της ποιότητας είναι η εστίαση στον πελάτη. Η  ανώτατη Διοίκηση ασκεί τον ηγετικό ρόλο και καταδεικνύει τη δέσμευσή της σε σχέση με την εστίαση στον πελάτη με τους παρακάτω τρόπους: 

1. Προσδιορισμός και Συνεπής Εκπλήρωση Απαιτήσεων: Οι απαιτήσεις των πελατών και οι ισχύουσες νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις όχι μόνο προσδιορίζονται αλλά ικανοποιούνται πλήρως και με συνέπεια. Αυτό εγγυάται ότι τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας ευθυγραμμίζονται με τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πολύτιμων πελατών μας.


2. Αντιμετώπιση Απειλών και Αξιοποίηση Ευκαιριών: Εντοπίζουμε και αντιμετωπίζουμε απειλές, ενώ εκμεταλλευόμαστε ευκαιρίες που μπορεί να επηρεάσουν τη συμμόρφωση προϊόντων και υπηρεσιών. Αυτή η προληπτική προσέγγιση διασφαλίζει την ανθεκτικότητα της εταιρείας μας και τη συνεχή ενίσχυση της ικανοποίησης των πελατών. 


3. Διαρκής Εστίαση στην Ικανοποίηση των Πελατών: Η δέσμευσή μας για την ενίσχυση της ικανοποίησης των πελατών παραμένει ακλόνητη. Ενσωματώνοντας την εστίαση του πελάτη στις δραστηριότητές μας, δημιουργούμε ένα περιβάλλον όπου ο πελάτης βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για ό,τι κάνουμε.

Οφέλη ISO 9001 για την Εταιρεία μας

Η υιοθέτηση του ISO 9001 έχει μεγάλα πλεονεκτήματα για την εταιρεία μας, αντανακλώντας την αφοσίωσή μας στην ποιότητα των υπηρεσιών μας και την ικανοποίηση των πελατών. Αυτά τα οφέλη περιλαμβάνουν:

1. Συνέπεια στην Παροχή Προϊόντων και Υπηρεσιών: Το ISO 9001 μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται με συνέπεια στις απαιτήσεις των πελατών καθώς επίσης τηρούν όλα τα νομοθετικά και ρυθμιστικά πρότυπα. 


2. Βελτιωμένη Ικανοποίηση Πελατών: Το ISO 9001 ανοίγει πόρτες στον εντοπισμό περισσότερων ευκαιριών για την ενίσχυση της ικανοποίησης των πελατών. Αναζητούμε και ανταποκρινόμαστε άμεσα στην ανατροφοδότηση των πελατών, βελτιώνοντας συνεχώς τις υπηρεσίες μας ώστε να ανταποκρίνονται και να υπερβαίνουν τις προσδοκίες. 


3. Στρατηγική Προσαρμογή στο Επιχειρησιακό Περιβάλλον: Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας που διαθέτουμε μας εξοπλίζει να πλοηγηθούμε αποτελεσματικά στο δυναμικό πλαίσιο λειτουργίας, εντοπίζοντας τυχόν απειλές και αξιοποιώντας ευκαιρίες, ευθυγραμμίζοντας τους στόχους μας με τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες της επιχείρησής μας. 


4. Αποδεδειγμένη Συμμόρφωση: Η πιστοποίηση ISO 9001 μεταφράζεται αυτόματα σε δέσμευσή μας να τηρούμε τις προδιαγεγραμμένες απαιτήσεις του συστήματος, χρησιμεύοντας ως απόδειξη της αφοσίωσής μας στην ποιότητα και τη συμμόρφωση.


Στο σημερινό ανταγωνιστικό επιχειρηματικό τοπίο, η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και προϊόντων είναι πρωταρχικής σημασίας. Η Πιστοποίηση του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας δεν αποτελεί απλώς απόδειξη της δέσμευσής μας στην ποιότητα, είναι μια στρατηγική κίνηση για την ενίσχυση της θέσης μας ως πρωτοπόροι στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη λογισμικού και τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης. Το ISO 9001 δεν αφορά μόνο στην τήρηση προτύπων, αλλά στοχεύει στον καθορισμό ενός νέου προτύπου για τον κλάδο μας.