Η Select Software ανακοινώνει νέα συνεργασία με την Netcompany-Intrasoft

Η Select Software, αφοσιωμένη στον εκσυγχρονισμό και την ανάπτυξη, ανακοινώνει μία νέα στρατηγική συνεργασία με την Netcompany-Intrasoft που θα περιλαμβάνει παροχή μιας εκτεταμένης σειράς υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων της ανάλυσης, του σχεδιασμού και της υλοποίησης διαδικασιών που σχετίζονται με διαδικασίες μετάπτωσης δεδομένων για έργα τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η Select Software διασφαλίζει την απρόσκοπτη μετάπτωση δεδομένων, δίνοντας προτεραιότητα στην ακρίβεια, την ακεραιότητα και την ασφάλεια. Προσφέροντας την τεχνογνωσία της, η Select θα συμβάλει στην επιτυχή εκτέλεση των έργων πληροφορικής της Netcompany-Intrasoft, επιτρέποντας την αποτελεσματική μετάβαση των κρίσιμων επιχειρηματικών δεδομένων.

Η συνεργασία αυτή αντικατοπτρίζει την αφοσίωση της Select Software στην προώθηση μακροχρόνιων συνεργασιών και στην παροχή εξατομικευμένων λύσεων που ανταποκρίνονται στις πολύπλοκες ανάγκες των επιχειρήσεων. Με μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση, η Select στοχεύει στην οικοδόμηση εμπιστοσύνης και στην ενίσχυση των σχέσεων στον κλάδο, διασφαλίζοντας ότι και οι δύο οργανισμοί επιτυγχάνουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους.

Λίγα λόγια για τη Select Software 

Η Select Software αποτελεί έναν κορυφαίο πάροχο λύσεων λογισμικού που ειδικεύεται σε καινοτόμες υπηρεσίες και τεχνολογία αιχμής για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να παραμείνουν μπροστά σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο ψηφιακό τοπίο. Έχοντας άριστη γνώση για τις διαδικασίες που αφορούν σε μετάπτωση δεδομένων, ολοκλήρωση συστημάτων και υλοποίηση λογισμικού, η εταιρεία δεσμεύεται να υποστηρίζει τους πελάτες της σε κάθε στάδιο του τεχνολογικού τους μετασχηματισμού.

Λίγα λόγια για τη Netcompany – Intrasoft

Η Netcompany-Intrasoft, μέλος του ομίλου Netcompany από το 2021, πρόκειται για έναν ευρωπαίο ηγέτη στον τομέα των λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής με παγκόσμια παρουσία. Η εταιρεία ιδρύθηκε αρχικά το 1996 ως INTRASOFT International, και σήμερα απασχολεί περισσότερους από 3.500 εργαζομένους σε 10 χώρες, παρέχοντας καινοτόμες λύσεις σε περισσότερους από 500 οργανισμούς παγκοσμίως. Η δύναμη της Netcompany-Intrasoft έγκειται στην ικανότητά της να διαχειρίζεται σύνθετα, κρίσιμα έργα σε πολλούς κλάδους, προσφέροντας εξατομικευμένες λύσεις που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους των πελατών της.

Μέσω της χρήσης ευέλικτων μεθοδολογιών ανάπτυξης, η Netcompany-Intrasoft διασφαλίζει την ανάπτυξη αξιόπιστων και ασφαλών εφαρμογών, υπερβαίνοντας συνεχώς τις προσδοκίες των πελατών της. Με εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό και δέσμευση στην παροχή αξίας, η εταιρεία αποτελεί αξιόπιστο συνεργάτη για κυβερνήσεις, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και ιδιωτικές επιχειρήσεις.