Νέα εποχή για τη διαχείριση υδάτινων πόρων: Συνεργασία της Δ.Ε.Υ.Α.Α Παγγαίου με τη Select Software

Στον τομέα της διαχείρισης του νερού, η αποτελεσματικότητα και η ακρίβεια είναι πρωταρχικής σημασίας. Σε μια προσπάθεια να βελτιώσουν τις τεχνικές τους λειτουργίες και να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή εξορθολογισμένων διαδικασιών, η Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης & Άρδευσης του Δήμου Παγγαίου, έχει ξεκινήσει μια πρωτοποριακή συνεργασία με τη Select Software,υπογραμμίζοντας μια κοινή δέσμευση για καινοτομία και βιωσιμότητα και ανοίγοντας το δρόμο για ένα πιο ανθεκτικό και αποδοτικό από πλευράς πόρων μέλλον στο Δήμο Παγγαίου.

Στο επίκεντρο αυτής της συνεργασίας βρίσκεται η ενσωμάτωση του ATLAS, μιας καινοτόμου εφαρμογής που έχει σχεδιαστεί για τη βελτιστοποίηση διαχείρισης των τεχνικών εργασιών. 

Λίγα λόγια για το ATLAS

Το ATLAS δεν πρόκειται απλώς για μια ακόμη εφαρμογή λογισμικού, αλλά για μία ολοκληρωμένη λύση, σχεδιασμένη για την απρόσκοπτη διαχείριση και παρακολούθηση των τεχνικών εργασιών εταιρειών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που διαθέτουν τμήμα τεχνικών, εργολάβων ή/και υπεργολάβων με εξωτερικές εργασίες. 

Από την αρχική ανάθεση εργασιών σε τεχνικούς έως την παρακολούθηση της προόδου σε πραγματικό χρόνο, η εφαρμογή φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο γίνεται η διαχείριση τόσο των εργασιών, όσο και του ανθρώπινου δυναμικού.

Βελτίωση των έργων της Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου

Το πεδίο τεχνικών εργασιών της Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου περιλαμβάνει ποικίλες εργασίες, από την άντληση νερού έως επεκτάσεις δικτύου. Με την ενσωμάτωση του ATLAS στις δραστηριότητές της, η Δ.Ε.Υ.Α.Α. στοχεύει να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα, τη διαφάνεια και την αξιοπιστία κατά την εκτέλεση αυτών των κρίσιμων εργασιών. 

Τι συνεισφέρει το ATLAS, ενδεικτικά, στις τεχνικές εργασίες της Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου;

  • Διακοπή – αποκατάσταση υδροληψίας: Το ATLAS εκσυγχρονίζει τις διαδικασίες, διασφαλίζοντας γρήγορους χρόνους αποκατάστασης και ελάχιστη διακοπή της υπηρεσίας κατά τη διάρκεια διακοπών και προσπαθειών αποκατάστασης.

  • Αφαίρεση – αντικατάσταση-μεταφορά υδρομετρητών: H εφαρμογή ATLAS διευκολύνει τον συντονισμό, βελτιστοποιώντας την κατανομή πόρων και ελαχιστοποιώντας το χρόνο διακοπής λειτουργίας σε εργασίες που σχετίζονται με υδρομετρητές.

  • Επέκταση δικτύου ομβρύων υδάτων & αποκατάσταση φθοράς δικτύου: Παρέχοντας παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, επιταχύνονται οι διαδικασίες για επέκταση και επισκευή δικτύου.

  • Δημιουργία νέας παροχής & αντικατάσταση αγωγού αποχέτευσης: Το ATLAS προσφέρει δυναμική ανακατανομή εργασιών και ολοκληρωμένη ανάλυση, ενδυναμώνοντας τη λήψη ενημερωμένων αποφάσεων και τη βελτιστοποίηση της ροής των εργασιών.

  • Διαχείριση & επίβλεψη των τεχνικών που εμπλέκονται στο πεδίο (on-site): Μέσω της εφαρμογής παρέχονται λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για τη βέλτιστη αξιολόγηση των τεχνικών πεδίου, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα  των τεχνικών στις επιτόπιες λειτουργίες.

Λειτουργίες-κλειδιά του ATLAS

To ATLAS διαθέτει μια σειρά χαρακτηριστικών προσαρμοσμένων στις συγκεκριμένες ανάγκες της Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου:

  • Αυτοματοποιημένη ανάθεση εργασιών: Οι εργασίες ανατίθενται απρόσκοπτα σε τεχνικούς, εξασφαλίζοντας σωστή κατανομή προσωπικού και αποτελεσματικότητα.

  • Δυναμική ανακατανομή εργασιών: Οι εργασίες μπορούν να αναδιανεμηθούν με βάση τον φόρτο εργασίας και τη διαθεσιμότητα, μεγιστοποιώντας την παραγωγικότητα.

  • Online παρακολούθηση ενεργειών: Οι τεχνικές ενέργειες παρακολουθούνται σε πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας γρήγορες παρεμβάσεις και επίβλεψη.

  • Mobile εφαρμογή τεχνικού: Οι τεχνικοί είναι εξοπλισμένοι με μια αποκλειστική εφαρμογή για κινητά, η οποία διευκολύνει τη διαχείριση εργασιών και ενημερώσεις εν κινήσει.

  • Ολοκληρωμένη Στατιστική Ανάλυση: Το Atlas παρέχει λεπτομερείς στατιστικές πληροφορίες, ενδυναμώνοντας τη λήψη αποφάσεων και την αξιολόγηση της απόδοσης.

Ξεκλειδώνοντας τις δυνατότητες του ATLAS

Η συνεργασία της Select Software με τη Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου ξεκλειδώνει όλες τις δυνατότητες του ATLAS:

  1. Πολλαπλά επίπεδα διαχείρισης: Το ATLAS εξυπηρετεί διάφορες βαθμίδες διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένων διαχειριστών, παρόχων και τεχνικών, διασφαλίζοντας εξατομικευμένη πρόσβαση και λειτουργικότητα.

  2. Online παρακολούθηση δραστηριοτήτων: Η επίβλεψη προγραμματισμένων εργασιών γίνεται χωρίς κόπο, είτε μέσω κινητών τηλεφώνων, tablet, laptop, ή desktop, βελτιώνοντας τη λειτουργική ορατότητα και τον έλεγχο.

  3. Λήψη και διαχείριση φωτογραφιών: Οι τεχνικοί μπορούν να τραβήξουν και να διαχειριστούν φωτογραφίες πριν και μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, παρέχοντας οπτική επαλήθευση και πιστοποίηση της εκτέλεσης της εργασίας. Αυτές οι φωτογραφίες αποθηκεύονται σε μια κεντρική βάση δεδομένων για εύκολη πρόσβαση και διαχείριση.

Η συνεργασία της Select Software με τη Δ.Ε.Υ.Α.Α. Παγγαίου προαναγγέλλει μια νέα εποχή στις πρακτικές διαχείρισης του νερού. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες του ATLAS, η Δ.Ε.Υ.Α.Α. είναι σε θέση να επαναπροσδιορίσει το τοπίο των τεχνικών της λειτουργιών, προωθώντας την καινοτομία, τη βελτιστοποίηση και τη βιωσιμότητα στη διαχείριση των υδάτινων πόρων.